Alianţa PRM-PNG

Preşedintele PNG, George Becali, a anunţat, vineri, după şedinţa Consiliului Naţional, că partidul pe care îl conduce va participa la alegerile locale şi generale în alianţă cu Partidul România Mare. El a arătat că aceasta a fost opţiunea a 99% dintre reprezentanţii PNG din Consiliul Naţional.

“Vom merge în coaliţie împreună cu PRM. Aceasta este hotărârea Consiliului Naţional şi este şi voinţa mea alături de voinţa lor”, a subliniat liderul PNG. Potrivit lui Becali, viitoarea coaliţie va avea candidaţi comuni în toată ţara, în toate localităţile. El a arătat că numele candidaţilor vor fi stabilite în comun, “mai mult” de Corneliu Vadim Tudor, în calitate de “frate mai mare”.

George Becali a precizat că l-a anunţat pe preşedintele PRM despre decizia Consiliului Naţional al PNG şi că acesta a fost “încântat”.

Becali spune că PNG va continua să sprijine PDL în CGMB până la viitoarele alegeri

“Nu o să rup înţelegerea, pentru că nu este frumos”, a spus Becali, după ce Consiliul Naţional al partidului a decis ca PNG să participe în alianţă cu PRM la alegerile locale şi parlamentare din 2012. Totuşi, el s-a declarat nemulţumit de atitudinea PDL faţă de partidul pe care îl conduce.

“A avut Consiliul General, noi nu am cerut nimic nimănui. A avut pe mână un buget de 20 de miliarde, cât e bugetul Capitalei. Au făcut ce-au vrut şi au avut patru voturi ale PNG”, a spus el.

Întrebat cum rămâne cu anunţul anterior făcut de PNG că va susţine candidatul PDL la Primăria Capitalei, George Becali a răspuns că “rămâne în căruţă”. “PRM plus PNG. Ce mai vorbim de PDL? La revedere PDL! (…) Auzi, cum rămâne?! Rămâne în căruţă”, a afirmat liderul PNG.

El a subliniat că îşi ţine promisiunea faţă de Elena Udrea “până la final”, respectiv o lună, o lună şi jumătate. “Acea alianţă pe care am avut-o eu mi-o ţin, numai că atunci când am vorbit cu doamna Udrea era vorba şi despre o alianţă populară. Eu nu pot să las partidul meu şi toţi aceşti oameni pe drumuri”, a menţionat Becali.

Sursa articolului: http://www.mediafax.ro/politic/alianta-prm-png-pentru-alegeri-becali-numele-candidatilor-vor-fi-stabilite-in-comun-eu-ma-supun-hotararii-fratelui-mai-mare-vadim-9406094/

Lasa un comentariu